vacuum verpakte unox worst.

ik zie het zo alles wat je alleen maar moet verwarmen is al gaar en niet rauw anders zou je het moeten koken dan is het wel rauw,

dus alles wat je alleen maar op hoef te warmen kan nooit rauw zijn. zo zie ik het

liefs
 
Voor zover ik weet heeft het niets te maken met dat het al gaar is. De bacterie kan zich namelijk ook verspreiden op al gare producten (denk aan het niet langer dan 2 dagen bewaren van kliekjes). Dus ik zou het alsnog door en door verwarmen :)

Liefs
 
ja dat je het moet verwarmen wel, dat wel maar is niet rauw om maar zo te zeggen, sommige dingen wist ik ook niet zeker of ik het mog en wilde het wel, wat ik deed is invriezen en pas later eten zeg maar dan zijn de bacterien gedood door dat ze bevriezen.

misschien een tip?
 
volgens mij kan dit geen kwaad!! ik weet wel dat er vit a in zit en dat mag je weer niet teveel hebben...
ook dat is mij eens verteld.. zelfde als leverpastei enz..
maar vraag je Vk gewooon die zal het wel weten!

liefs
 
en er zit veel zout in... dat is ook een reden om het niet teveel te eten.. maar geniet er lekker van! gewoon niet iedere dag eten.. hihi
 
Terug
Bovenaan