Hallo allemaal,
Even een praktische vraag. Mogen we nu wel of niet Pindakaas? Ik heb gehoord dat het slecht is omdat er veel vitamine A in zou zitten alleen zie ik op het etiket niks over vitamine A. Wie o wie weet het?
En ojaa eten jullie wel eens brie? Ik heb er mee in mijn handen gestaan in de AH. Er staat op gemaakt van gepasteuriseerde melk dus dat is goed alleen staat er dan achter dat er schimmels aan zijn toegevoegd. Heeft iemand dit ooit aan de vk gevraagd?
lfs ing
Even een praktische vraag. Mogen we nu wel of niet Pindakaas? Ik heb gehoord dat het slecht is omdat er veel vitamine A in zou zitten alleen zie ik op het etiket niks over vitamine A. Wie o wie weet het?
En ojaa eten jullie wel eens brie? Ik heb er mee in mijn handen gestaan in de AH. Er staat op gemaakt van gepasteuriseerde melk dus dat is goed alleen staat er dan achter dat er schimmels aan zijn toegevoegd. Heeft iemand dit ooit aan de vk gevraagd?
lfs ing