Ik ben eigenlijk niet bij deze club, maar vond het wel een leuk onderwerp.
Wat veel originele ideeën!
Ik las dat iemand iets schreef over blauwe gazeuse. Dat is nogal zoet en lang niet iedereen vind het lekker.
Je kun het daarom mengen (half om half) met spa rood. Ook kun je er een soort cocktail van maken, je kunt er dan bvdroge witte wijn of quantreau of vodka door doen. Je kunt in 'het geval van een cocktail natuurlijk ook bleu curacao gebruiken, daar zijn zoveel mixjes mee mogelijk!
Voor kinderen kun je er een spoednik van maken, dat is wel wat ouderwets, maar valt bij kinderen nog steeds in de smaak, zeker als ze het zelf mogen maken.
Je doet dan een schepje suiker in een glas met wat koffiemelk, dan goed roeren. Dan de gazeuze er bij, voorzichtig want het schuimt dan enorm op!
Je heb ook roze gazeuze voor roze spoedniks!
Een geboorte taart is ook erg leuk. Je kunt dan van te voren met de bakker overleggen en een uitzoeken voor een jongen en een voor een meisje. Na de bevalling even bellen en de volgende dag is ie klaar.
Als je een vrij neutrale (slagroom)taart neemt, dan kun je er zelf of door de bakker, muisjes op laten strooien in de goede kleur.
Of een neutrale taart waar dan op het laatst nog de naam van de baby op komt te staan + evt, datum, gewicht, of wat je maar wil. Is het ook lekker snel klaar!
Ik wens jullie allemaal nog even een fijne zwangerschap en veel succes met de bevalling!