Doorlek probleem jongen, alles al geprobeerd?

Zo een over broekje is nog te proberen inderdaad.  Ben er vergeten bij te zetten dat het voornamelijk altijd nat is bij ze buik.
 
Klopt hij is inderdaad nog best jong,  maar hij verteld best goed wanneer hij iets in de luier gaat doen of net gedaan heeft,  dus we dachten laten we eens een gokje wagen haha.  Maar hij is er toch nog niet klaar voor,  en dat is geen probleem,  proberen we het later nog een keer.  
 
Enige merk dat bij ons in de nacht houdt is pampers premium protection luier met een pampers premium protection pants eroverheen. 
Kruidvat neemt m.i. niet zoveel op en baby dry ook niet zoveel als de premium protection. 
Ik zweer bij pampers premium protection. Naast dat ze meer opnemen, vind ik de luiers en de pants ook zachter aanvoelen, maar dat is bijzaak. 
 
Je kindje niet meer laten drinken vanaf 16:00 is gewoon een vorm van kindermishandeling!
Maar wij kennen het probleem. Het makkelijkste is gewoon accepteren. Het kwam bij ons ook in vlagen: opeens een maand elke nacht en daarna weer een poos niet, etc.
Voordeel bij ons is dat de kleine (nog) in een slaapzakje slaapt. En je moet het wel héél bond maken, wil het ook door de slaapzak heen lekken. Dus gewoon elke ochtend een snelwas met slaapzak erbij en klaar...
Overigens is elke luier voor elke baby anders. Wij zweren bijvoorbeeld bij de Woezel en Pip luiers van Etos. Het hangt allemaal af van de bouw van je kindje en de beweeglijkheid. Pampers werkten bij ons juist niet goed (en bij anderen weer wel)...
 
Die tip echt vaker voorbij zien komen.  Op andere forums,  als er een soort gelijke vraag werd gesteld.  Waar ook niet echt een pas klaar antwoord bij stond.  
Hij slaapt ook nog in een slaapzak,  En ja..... dan maakt hij het dus heel bont,  ook de slaap zak is nat. Dus een snel was inderdaad, maar voor dat zo een slaapzak weer droog is duurt wel even.  (De winter variant dan) wil ze ook niet in de droger doen,  dan slijten ze helemaal snel.  Heb er wel meerdere dat scheelt.  
We gaan bovenstaande tips proberen?? bedankt!
 
Terug
Bovenaan