A
Anoniem
Guest
En nog een. Die moet ik zelf nog maken. Maar lijkt me erg lekker.
Portugees visschoteltje (4 personen)
240 gr Kabeljauw in stukken van 2 cm bakken in de pan. Toevoegen 2 fijngesnipperde uien, knoflook, cayennepeper, paprikapoeder, peper en zout, en citroenschil.
600 gr snijbonen meebakken. Dit in een ovenschaal doen en daarop een laag aardappelpuree. Dit in de oven 10 min. lichtbruin laten worden.
Je kan nog citroensapk, zout, peper, olijfolie en koriander tussen de aardappelpuree doen als je dat lekker vindt.
Portugees visschoteltje (4 personen)
240 gr Kabeljauw in stukken van 2 cm bakken in de pan. Toevoegen 2 fijngesnipperde uien, knoflook, cayennepeper, paprikapoeder, peper en zout, en citroenschil.
600 gr snijbonen meebakken. Dit in een ovenschaal doen en daarop een laag aardappelpuree. Dit in de oven 10 min. lichtbruin laten worden.
Je kan nog citroensapk, zout, peper, olijfolie en koriander tussen de aardappelpuree doen als je dat lekker vindt.