quote: anoniememama reageerde document.write(friendlyDateTimeFromStr('28-10-2008 18:04:14&apos
);
Helemaal mee eens. Alhoewel ik een koekje af en toe nog niet zo erg vind. Zolang het maar niet dagelijks is, daar hebben we de broodkorstjes voor.
Enne over het zelf maken, nog een vraag (staat ook op andere forum): Als je ontdooide babyvoeding verwarmt, mag het dan gewoon tot goede temperatuur of moet het eerst door en door heet en dan afkoelen?
Ontdooide klaargemaakte babyvoeding (neem aan dat je groenten en fruit bedoeld) laten ontdooien in de koelkast en dan tot de juiste temperatuur verwarmen. Als je het te heet verwarmt neemt de voedingswaarde af.
Ik blancheer de groenten altijd, vries ze in en kook ze dan kort af als ik ze gebruik, altijd 'vers' dus! (dan mag je ze niet eerst ontdooien)
Helemaal mee eens. Alhoewel ik een koekje af en toe nog niet zo erg vind. Zolang het maar niet dagelijks is, daar hebben we de broodkorstjes voor.
Enne over het zelf maken, nog een vraag (staat ook op andere forum): Als je ontdooide babyvoeding verwarmt, mag het dan gewoon tot goede temperatuur of moet het eerst door en door heet en dan afkoelen?
Ontdooide klaargemaakte babyvoeding (neem aan dat je groenten en fruit bedoeld) laten ontdooien in de koelkast en dan tot de juiste temperatuur verwarmen. Als je het te heet verwarmt neemt de voedingswaarde af.
Ik blancheer de groenten altijd, vries ze in en kook ze dan kort af als ik ze gebruik, altijd 'vers' dus! (dan mag je ze niet eerst ontdooien)