A
Anoniem
Guest
Hoi Nelleke,
Ik heb zelf nog nooit kwarktaart gemaakt, maar wat je kan doen is de kwark oplaten in de koelkast stijf laten worden en dan tussen een kapsel (de cake) smeren. Cake afsmeren met boter creme en dan bekleden met gekleurd marsepein en die leuke vlinders erop. Die zijn gemaakt van eiwit glazuur, niet heel moeilijk. Ik zal morgen mijn boek even onder de scanner leggen en je de pagina's mailen. Je bent er wel 2 dagen mee bezig, droog tijd. Ik heb er hier nog wel een aantal liggen want ze blijven heel lang goed... maar daar heb je dus niets aan.
Zal nog even in een ander boek kijken voor kwarktaart... weinig bijzonders daarin, sorry.
Als je de pagina's wilt hebben moet je maar even mailen nebregt@hotmail.com. Oja het komt uit het boek,: Hoe versier ik een lekker koekje, is echt een aanrader als je dit soort dingen wil gaan doen.
Helaas weinig tips van de dag voor je, hoop dat je er iets mee kan.
Ik ben weg, het spookje is wakker.
Greetz... Nanda
Ik heb zelf nog nooit kwarktaart gemaakt, maar wat je kan doen is de kwark oplaten in de koelkast stijf laten worden en dan tussen een kapsel (de cake) smeren. Cake afsmeren met boter creme en dan bekleden met gekleurd marsepein en die leuke vlinders erop. Die zijn gemaakt van eiwit glazuur, niet heel moeilijk. Ik zal morgen mijn boek even onder de scanner leggen en je de pagina's mailen. Je bent er wel 2 dagen mee bezig, droog tijd. Ik heb er hier nog wel een aantal liggen want ze blijven heel lang goed... maar daar heb je dus niets aan.
Zal nog even in een ander boek kijken voor kwarktaart... weinig bijzonders daarin, sorry.
Als je de pagina's wilt hebben moet je maar even mailen nebregt@hotmail.com. Oja het komt uit het boek,: Hoe versier ik een lekker koekje, is echt een aanrader als je dit soort dingen wil gaan doen.
Helaas weinig tips van de dag voor je, hoop dat je er iets mee kan.
Ik ben weg, het spookje is wakker.
Greetz... Nanda