Wat eten we vandaag??

hier vanavond op het menu :
aardappeltjes , boomstammetje spinazi alle creme voor mij en karlijn en spruitjes voor pappa

@ marina het recept van de rissoto is :
courgette , wortel en uitje in kleine blokjes snijden en flink bakken op het laatst wat cherrie tomaatjes ontvellen ( een kruisje maken aan de onderkant ff in kokent water en dan kan je ze pellen ) die erbij bakken
de risottorijst erbij gooien en wachten tot l het bakvocht is opgenomen
een flinke scheut witte wijn erbij en wachten tot het vocht is opgenomen , dan gooi ik er 2 blokjes visbouillion bij en steeds een scheutje water en als t vocht weer opgenomen is weer een scheut tot de rissoto klaar is
garnaaltjes erdoor , een scholletje bakken voor ernaast en smakelijk eten!
de wijn hoef je er niet door te doen maar is wel lekker , als karlijn mee eet doe ik het niet en nu ook niet met de bv
 
Terug
Bovenaan