Hier fijne tarwe van de bakker, vind dat brood van de supermarkt toch echt een stuk droger dus dan ga ik liever naar de bakker. Wij zijn juist wel bewust margarine gaan geven omdat ik via het CB las dat jonge kinderen al snel te weinig goede vetten binnen krijgen. Daarvoor heb je olijfolie/ margarine/ avocado/ enz nodig. Dus geen dierlijke vetten die zijn vaak grotendeels verzadigd.
Verder qua beleg eerst alleen boter of een beetje soppen in melk. Later zoals hierboven staat mangospread van de kleine keuken. Die geven we nog altijd dagelijk maar afgewisseld met natriumarme pindakaas (100% is nog beter maar echt kleffe hap naar mijn idee ?) stroop, verse appelcompote, avocado met ei of banaan enz.
Verder qua beleg eerst alleen boter of een beetje soppen in melk. Later zoals hierboven staat mangospread van de kleine keuken. Die geven we nog altijd dagelijk maar afgewisseld met natriumarme pindakaas (100% is nog beter maar echt kleffe hap naar mijn idee ?) stroop, verse appelcompote, avocado met ei of banaan enz.