Hallo verse mamma's, hihi
Ik geef nog alleen bv, maar over een paar weekjes gaan we ook andere dingen voorschotelen. Ik ben vaak wel van de 'makkelijke-maaltijd' (potje dus) maar ik zie ook de voordelen van vers wel in. Dus ik weet het nog niet. Misschien is dat invriezen wel wat voor mij. Kun je gewoon voor een hele week van te voren maken en dat invriezen? Ik had gelezen dat je het niet opnieuw mocht opwarmen, maar je kookt het toch en dan vries je het in en dan moet je het toch weer opwarmen? (nu ik dit nalees klinkt het als een hele domme vraag, maar goed).
En kun je zowel fruit als groente invriezen? Krijgt fruit niet een vieze bruine kleur? Kun je alle soorten groenten en fuit invriezen, of zijn er soorten minder geschikt?
Ben benieuwd.
Liefs Phira
Ik geef nog alleen bv, maar over een paar weekjes gaan we ook andere dingen voorschotelen. Ik ben vaak wel van de 'makkelijke-maaltijd' (potje dus) maar ik zie ook de voordelen van vers wel in. Dus ik weet het nog niet. Misschien is dat invriezen wel wat voor mij. Kun je gewoon voor een hele week van te voren maken en dat invriezen? Ik had gelezen dat je het niet opnieuw mocht opwarmen, maar je kookt het toch en dan vries je het in en dan moet je het toch weer opwarmen? (nu ik dit nalees klinkt het als een hele domme vraag, maar goed).
En kun je zowel fruit als groente invriezen? Krijgt fruit niet een vieze bruine kleur? Kun je alle soorten groenten en fuit invriezen, of zijn er soorten minder geschikt?
Ben benieuwd.
Liefs Phira