@Ukkepuk; ik heb toevallig afgelopen maandag een stampotje wortel/gehakt/aardappel/ui gemaakt. Ik heb eerst het gehakt rul gebakken, uit de pan gehaald en in dezelfde pan de fijngesnipperde ui even gebakken. Zo krijgt de ui toch een zoeter smaakje en is niet scherp meer. Aardappels + wortels gekookt, daarna alles bij elkaar met een klontje boter en scheut melk (evt bv of opvolgmelk) met de stamper fijngestampt. Mika vond het lekker!
Helaas viel m'n stampotje spinazie/aardappel/ham minder in de smaak; na 3 happen weigerde hij gewoon! Ik wist niet wat ik mee maakte... Volgende week nog maar eens aanbieden; ik kan niet geloven dat m'n veelvraat ineens iets niet lust! Hihi...
Vanmiddag maak ik goulash; ik denk dat ie dat ook wel lekker vindt. Ik maak het gewoon zonder zout (door de andere kruiden en specerijen is het toch wel smaakvol) en dan doe ik zijn portie(s) door de appelmoeszeef. Aardappeltje of rijst erbij...
Helaas viel m'n stampotje spinazie/aardappel/ham minder in de smaak; na 3 happen weigerde hij gewoon! Ik wist niet wat ik mee maakte... Volgende week nog maar eens aanbieden; ik kan niet geloven dat m'n veelvraat ineens iets niet lust! Hihi...
Vanmiddag maak ik goulash; ik denk dat ie dat ook wel lekker vindt. Ik maak het gewoon zonder zout (door de andere kruiden en specerijen is het toch wel smaakvol) en dan doe ik zijn portie(s) door de appelmoeszeef. Aardappeltje of rijst erbij...