Wat eten we vandaag?

Bij ons werd het vandaag ook een frietje met een snack. Ik was pas laat thuis, tenminste 18.00 uur maar om dan nog iets klaar te gaan maken, duurt dan zo lang. Dan eet je zo laat en dat is op zich niet erg, maar mijn zoontje was al moe en die moest echt zsm zijn bed in, Dus als hij dan lang moet wachten gaat hij én niet eten én niet slapen. En dat willen we niet
 
Was ff vergeten dat een steakhouse natuurlijk heel veel rauw vlees heeft..... biefstuk, rib-eye- enz.... durfde niet echt ervan opaan dat als ik zei doorgebakken dat ik het ook goed zou krijgen.... dus voor mij werden het spareribs.... zou er nooit voor kiezen om te kluiven in een restaurant.... maar wat was het lekker!

Vanavond weer heel normaal, aardappels, bloemkool en drumsticks.
 
Ja dat is het lastige met vlees. Ik was ook een paar maanden geleden bij een restaurant en dara vroeg ik ook om GOED doorgebakken...nou helaas. En dan ga ik het ook echt niet opeten hoor. Dus de avond was voor mij een beetje verpest.

Vanavond eten we kippesoep en witlofsalade.
 
Jippie ik heb iets gevonden  We eten hollands pannetje met saucijsjes....ik heb er zin in!
 
vandaag maak ik voor mijn mannetje een stokbroodje met filet american en uitjes en augurkjes erop... zout en peper en klaar

ik heb vandaag helemaal geen honger! raar, dan kan ik ook niet eten he.. misschien straks een bakje vla....
 
oh help als ik saskia zie schrijven over filet american... kwijl kwijl... ik zou t niet kunnen smeren voor mijn man haha.. gelukkig lust ie t ook niet. Hier net makreel en frietjes op hmmm...
 
Ik heb vandaag groentesoep gemaakt en stokbrood met kruidenboter. En het heeft super gesmaakt.
 
hihihi, dan heb ik denk ik zo veel geluk dat ik dat niet lekker vind he die filet...


ja, groentesoep en stokbrood en kruidenboter!! Lekkerrrr, wat dat betreft hou ik wel van soep... Altijd als mijn schoonfamilie komt ( wie wonen 1.5 uur met de auto rijden van ons vanaf) dan eten we tussen de middag ook soep maar dan met gevuld stokbrood. Vragen ze altijd of ik wil maken, ze vinden zoooo lekker hahahaha


recept voor gevuld stokbrood:

1 pak afbak pistoletjes van ah (die hele goedkope)
pond gehakt
strooikaas
shoarmakruiden

je bakt t gehakt rul in de koekepan zonder boter, anders wordt t te nat. Lekker kruiden met shoarmakruiden ( proeven tot je t lekker vind, ik doe er altijd wel veel op  ) Van de pistoletjes snij je een dekseltje af en je holt ze een beetje uit, je moet wel genoeg brood erin overhouden, ik snij er altijd een rechthoekje uit en das genoeg. Als je gehakt klaar is erin vullen, goed aandrukken en zo min mogelijk vocht erin doen. strooikaas er overheen en de dekseltjes er weer op. Dan afbakken in de over volgens verpakking pistoletjes...


Als je nu over hebt gewoon in zilverpapier verpakken en evt invriezen... dan als je t weer wil eten wel 20 minuten op 200 graden in de over opwarmen met het zilverpapier er omheen.



smakelijk!!!!
 
Terug
Bovenaan